Huisbezoek
f5dbb2ba-c13b-4dda-8444-43753409e0e0
20161205_155116
78190272_736532816856696_3620244284738895872_o
sint]

Boek nu alvast voor 2020!

Praktische zaken


Een huisbezoek van Sinterklaas duurt 20 minuten per bezoek en wordt afgelegd in Haarlem e.o. Een bezoek van 20 minuten werk het beste met een maximum van 5 kinderen. Heeft u meer dan 5 kinderen? Overlegt u dan met ons de mogelijkheden voor een langer bezoek. Het leukste is natuurlijk als elk kind evenveel aandacht krijgt van de Sint. Meestal is 10 minuten extra tijd voldoende om toch elk kind de aandacht geven die hij of zij zo verdiend!


Voor de huisbezoeken kunt u kiezen uit twee opties: Een "Pakket Sint" of een "Pakket Piet", u kunt zelf aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat op het aanvraag formulier:

Pakket Sint


Huisbezoek van Sinterklaas en (minimaal) twee Zwarte Pieten: 65 euro voor 20 minuten (inclusief strooigoed)


Pakket Piet


Huisbezoek van drie Zwarte Pieten (zonder Sinterklaas): 50 euro voor 20 minuten (inclusief strooigoed)


Als u voor "Pakket Piet" kiest zullen de drie Zwarte Pieten ook het grote boek van Sinterklaas meenemen waar uw kinderen in vermeldt staan.

Voor vele kinderen het hoogtepunt van jaar: Sinterklaas en zijn pieten komen bij thuis op bezoek. Samen met zijn allen op de bank zingen jullie het ene mooie Sinterklaasliedje na het andere tot er plots op de deur wordt gebonst. Met een hand vol pepernoten en gezellige Sinterklaasdansmuziek zorgen wij dat het feest meteen al goed begint. Wij dansen en zingen samen met de kinderen (en misschien ook wel een volwassene) op de leukste en nieuwste liedjes van dit moment. Tijdens het bezoek heeft Sinterklaas uiteraard ook een hoop te vertellen... Want wie weet staan uw kinderen ook wel in het grote boek. Doordat u ons van te voren alle informatie over de kinderen digitaal heeft doorgestuurt zal Sinterklaas volledig op de hoogte zijn. Niets is de Sint ontgaan dit jaar en zal alle ins en outs over de kinderen kunnen vertellen. Ze zullen verbaasd zijn hoe de Sint dit allemaal over hun weet.

 

Onze ervaren Sinterklaas slaat geen kind over en elk kind krijgt uitgebreid persoonlijke aandacht. Hierin onderscheiden wij ons van alle andere huisbezoeken.

 

Sinterklaas Haarlem verzorgd huisbezoeken in Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Zantvoort, Bentveld, Aardenhout, Heemstede, IJmuiden, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Spaarndam. Staat uw woonplaats er niet tussen? Geen paniek, neem contact op met Sinterklaas Haarlem en vraag naar de mogelijkheden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aan de ingevulde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Wij nemen nadat uw aanvraag is verzonden is zo snel mogelijk contact met uw op.

Mocht u in de tussentijd nog met vragen zitten dan kunt u ons altijd bellen: 0255 755 706 of een email sturen: info@sinterklaas-haarlem.nl

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

Ons Tweede Thuis

Winkelcentrum Westwijk Amstelveen

Solidoe Kinderopvang

Winkelcentrum Kleverpark Haarlem

Winkelcentrum Streekhof Bovenkarspel

OBS Ter Cleeff Haarlem

CBS de Brug Harderwijk

GBS de Wegwijzer Zwijnendrecht

CONTACTINFORMATIE

Sinterklaas Haarlem

Kruisberglaan 245

1974 NB IJmuiden

0255 755 706

www.sinterklaas-haarlem.nl

Kvk-nummer: 57209693


CONTACTINFORMATIE

Zwarte Piet Sinterklaas Haarlem

Sinterklaas Haarlem is een onderdeel van Toneel&Zo

@Sinterklaas Haarlem 2019 all rights reserved